Από το 2010

Το Danai Hotel & Spa DLX 4 αστέρων, το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχεία στις όχθες της Πιερίας, προσφέρει χώρο πισίνας με ξαπλώστρες και ομπρέλες, χώρο internet, γυμναστήριο και σπα. Βρίσκεται 8 χλμ. Από την Κατερίνη. Η ολοκλήρωση του ξενοδοχείου μας ήταν το 2010.

Το ξενοδοχείο μας είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχεία στις ακτές ή την Πιερία. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν σαράντα δύο (42) δωμάτια, έξι (6) VIP δωμάτια και ένα (1) δωμάτιο διασυνδεδεμένο, καθώς και εστιατόριο και χώρο σπα και μασάζ.

47rooms
500metres from the beach
8km from Katerini
75km from the airport

Οι αξίες μας

1. Άνεση
Κάθε χώρος περιβάλλεται από φιλοξενία και εκθέματα σύγχρονης αρχιτεκτονικής, που προσφέρει την αίσθηση μοναδικότητας και όλες τις ανέσεις που προσφέρει ένα σύγχρονο καταπληκτικό κατάλυμα.
2. Πολυτέλεια
Μια ανώτερη αίσθηση πολυτέλειας. Απολαύστε τη χαλάρωση του σπα, απολαύστε τα μαθήματα στο εστιατόριο και μπορείτε να βουτήξετε στην εντυπωσιακή πισίνα μας. Μια πολυτελή διαμονή, σε ένα χώρο που δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.
3. Υπηρεσίες
Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο, ώστε να παρέχει στους πελάτες μας μια προσωπική εμπειρία φιλοξενίας. Οι υπάλληλοί μας έχουν βαθιά γνώση της φιλοξενίας και των τουριστικών υπηρεσιών και είναι σε θέση να εντοπίζουν, να κατανοούν και να ικανοποιούν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουν οι πελάτες.
4. Κουλτούρα
Η τοπική πολιτιστική ταυτότητα εκτίθεται από μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις και θρησκευτικές παρατηρήσεις που ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει, όλο το χρόνο. Το φεστιβάλ έχει αναδειχθεί από το Ολυμπιακό Φεστιβάλ και τις θεατρικές παραστάσεις του και το Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας με μουσικές και χορευτικές γιορτές από πληθώρα παραδόσεων από όλο τον κόσμο καθώς και τοπικές εκθέσεις.
Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα δωμάτια
Διάρκεια πρωινού άνω των 3 ωρών
Υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί
Παροχή φαγητού ή πρωινού σε πελάτες σε ειδικές συσκευασίες, εφόσον ζητηθεί
Υποδοχή ανοικτή επί 24 ώρες
Υπηρεσία για γρήγορη αναχώρηση
Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών
Υπηρεσία από και προς το αεροδρόμιο με χρέωση κατόπιν επικοινωνίας